Friday, June 12, 2009

# Treatment

i will soon be coming Mama' alhamdulillah

***6 weeks***
lps interbiu..gi cari pusat perubatan Julia..bawa kwn aku gi sana..so aku pun nak tumpang treatment sekali la kan..

mmg sesat nakgi Kajang tu' huhuhu..last sekali jumpa gak..kwn aku masuk dulu' lama gak menunggu dia...then aku masuk

mmg mesra btol Dr julia ni....sporting giler' baik sgt' mcm kwn2 plak..cepat je leh mesra gn dia..
so aku citer dari A-Z la apa yang aku dah buat b4 ni...dia dengar sambil catit apa2 treatment yang aku penah buat..

panjang lebar gak dok bercerita itu ini gn dia...last dia nak scan perut nak tgk rahim aku dsbnya la apa yang sorang doktor buat kan...so xde apa..rahim mcm menebal ckit..ada dott kecik..ermm dia suh test UPT..gi toilet amik urine masuk dlm bekas' hikhik..1st time ni kat klinik mcm ni' hahhaha huhu..

pahtu tunggu jap..dr ada patient...then masuk..UPT test atas meja' terkejut giler beb..doc senyum tp aku menangis hiba..semua ada..xleh nak tahan..menangis depan doc' dia siap bg aku tissue...mmg xleh nak percaya semua ni terjadi' Alhamdulillah' hadiah ulang tahun ku yang ke 3' syukur Alhamdulillah...

so..doc ckp jumpa lagi sebulan @ pegi mana2 klinik la...so aku decide nak jumpa dia gak la' dia ckp kalo dah xsabar nak tgk lagi 2 minggu dtg scan' huhuhu..mmg xsabar pun..

1st 3 month ni kena jaga elok2...dia pesan'
kdr keguguran tinggi..minta dijauhkan semua tu dari aku..Amin..

dia bekalkan aku gn Ferm care..utk kuatkan hormon & kurangkan morning sickness dsbnya gn folic asid...so cont story pasal product dia..mmg mesra btol doc ni...


tgk pic upt test tadi...drive keta balik rmh sambil bergenang air mata...hubby pun terkejut' apa lagi aku yang mendengar'

SYUKUR padaMU YA ALLAH....terima kasih atas kurniaanMU ini...pelihara lah janin ku ini sebaik mungkin..semoga dia cepat membesar dengan sempurna...

AMIN YA RABBAL A' LAMIN...

POPULAR POSTS

Follow Me