Tuesday, March 3, 2009

# Interview

PTD

debaran makin terasa time tunggu ramai2 nak masuk nak interbiu..aku kena kat bilik F, calon no 4..dup dap2..lagi 1 interbiu xlepas check mata so tawakal utk PTD je lah...sambil menunggu sambil membaca pape info tp semuanya xmasuk di fikiran...

dah masuk bilik...huhuhu lagi debar2 (ketaq ckit)...bila dah duduk..alhamdulillah makin hilang getaran...

1) story psl diri sendiri, family, exp, keja, xtvt kat UM
2) dah masuk isu semasa..politik kat perak plak tu..apa lagi aku jawab je asalkan logik la..tp xpasti logik ke tak...hahhha
3) alamak dia tnya psl KSN..sib baik tau sape namanya...tp tugas2 nya xdpt jwb la...huhuhu..siap dia bg hint2 lagi..tp xdpt gak
4) psl keja skrg & apa yang aku minat...so apa lagi story la about my bisnes..diaorg pun mcm teruja je..siap bagi kata2 hikmah' hikhik
5) last part suh speaking la' hehehheh..boleh je
6) soalan maut' nape nak jd PTD????

kuar bilik interview mmg frust giler...xpe lah' kalo ada rezeki dpt..kalo xde cuba lagi..nak lagi ke?huhuhu..dah xre apply pun gn SPA' hikhik

POPULAR POSTS

Follow Me